Een kolibrie is een kleine vogel, die bij de Inca-sjamanen symbool staat voor overvloed.  Overvloed van het leven.  Drinken van de nectar van de bloem met zijn lange snavel, drinken van oude wijsheden. De zoete schoonheid van het leven. Schoonheid in alles en iedereen kunnen proeven. Vrede en vreugde. De kolibrie is ook stilte. Rust in beweging, vrede in jezelf en om je heen.

Een kolibrie is ondanks zijn kleine gestalte in staat om een lange reis te maken, een reis van Brazilië naar Canada. Een reis vol gevaren, maar de kleine vogel gaat onverschrokken deze reis tegemoet. Vol vertrouwen, moed en vol overgave om het uiteindelijke doel te behalen.

Wij mensen kunnen onze eigen reis maken. Een reis naar binnen, een reis naar je innerlijke zelf. Een reis die moed en vertrouwen vereist.

Jouw reis hoef je niet alleen te maken. Laat je begeleiden door Holistic Pulsing, Energetisch Geneeswerk,  Bloesem remedies, Shambhala en Schüssler celzouten. Zij fungeren voor ons als de vleugels en de snavel van de kolibrie zodat ook wij uiteindelijk kunnen drinken van de nectar van het leven.

Een mens is niet alleen het fysieke lijf en ook niet alleen de geest. Deze twee componenten staan onmiskenbaar met elkaar in verbinding. Wij hanteren een holistische visie en behandelen de klachten van mensen vanuit dit oogpunt. Het achterhalen van de oorsprong is zeer belangrijk om uiteindelijk een gericht resultaat te behalen.

Onze benadering gebeurt altijd vanuit respect en liefde voor de mens en voor de energetische hulp die wij mogen ontvangen.

Wij, Chrit en Mirjam zijn een echtpaar die eerst onafhankelijk van elkaar een spirituele ontwikkeling hebben doorgemaakt. Daarna zijn we samen verder gegaan. Op 26 februari 2019 is Chrit overleden en dit heeft ertoe geleid dat de samenwerking, de liefde nog intenser is geworden. D.w.z. dat ik weliswaar de behandeling uitvoer maar dat ik altijd begeleid wordt door Chrit.
Over ons.
Natuurgeneeskundige praktijk

Mirjam Jongen    Rodebchstrasse  26     Selfkant-Tüddern    06-13252151.